• pagetitle pagetitle pagetitle

Taalbeheersers, dat zijn we.

Ons vak: teksten schrijven die zorgen voor verandering. In het gedrag van de lezer, in zijn mening, of in zijn perceptie van een onderwerp. 

Dat vakmanschap combineren we met kennis en ervaring. We verdiepen ons al jaren in de sectoren overheid, zorg en onderwijs. We weten wat er speelt, nu en straks. We zien de uitdagingen, kennen de toeleveranciers, en weten met welke krachtenvelden we rekening moeten houden.

Net zo belangrijk is onze procesbeheersing. Van idee tot verhaal, en van een verzameling vage statements tot een heldere, gedragen visie: we adviseren, zetten de koers uit, en zorgen dat het goed komt. En zien we dat het niet goed komt? Dan trekken we aan de handrem. Zodat we samen tijdig bij kunnen sturen.

Dat vakmanschap, die kennis en die ervaring zijn geen statische grootheden. Daarom zorgen we dat we ons continu ontwikkelen. Door vakliteratuur bij te houden, door opleidingen te volgen én door te sparren met andere experts. Zo blijven we voorop lopen. En houden we het leuk!

Deze website gebruikt (technische) cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.