• pagetitle pagetitle pagetitle

Over ons

Sinds 2015 werken Rieke en Hattum samen. Omdat het werk daar nog beter en leuker van wordt. Twee paar ogen, met scherpe blikken en kritische vragen – dat maakt elke tekst sterker. En elk proces eigenlijk ook.

Rieke Veurink

Rieke is gek op verhalen. Over haar oud-oudoom - de enige fakir van Drenthe - over de houdbaarheid van het zorgstelsel, of over robotisering. Overal over, eigenlijk. Ze studeerde Nederlands (taalbeheersing en psycholinguïstiek), werkte op de redacties van kranten en tijdschriften, en trainde honderden ambtenaren, communicatieadviseurs, netwerkengineers en bankmedewerkers in begrijpelijk en overtuigend schrijven.

Hattum Hoekstra

Complexe verhalen helder maken. Daar krijgt Hattum energie van. De kern boven water halen, gaten in argumentatie opvullen, en dan poetsen zodat er een tekst ligt die glimt én die waar is. De beginselen leerde hij op de school voor Journalistiek. Als manager van verschillende klantcontactcentra leerde hij over organisatieprocessen en de commerciële kracht van communicatie.

Deze website gebruikt (technische) cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.